Tip Someren slide 0 Tip Someren slide 1 Tip Someren slide 2

Uw mening over Someren Aanmelden

Laat uw stem horen

‘t Contact is benieuwd naar uw mening. Via TipSomeren kan iedereen die in Someren, Lierop, Someren-Eind of Someren-Heide woont meedenken over onderwerpen die leven in de lokale samenleving. Ook u kunt meedoen.

Aanmelden

Deelname is gratis, kost weinig tijdig tijd en is volledig anoniem. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten en de onderwerpen zijn sterk afhankelijk van de actualiteit. U bent en blijft anoniem en kunt per raadpleging zelf beslissen of u meedoet. U bent niets verplicht. Na een onderzoek zijn de resultaten terug te lezen in ‘t Contact en op deze website. Van tijd tot tijd wordt u gevraagd naar uw mening over actuele onderwerpen. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen voor de raadplegingen.

Meld u aan voor TipSomeren

Wie zijn wij

TipSomeren is een samenwerking tussen ‘t Contact en onderzoeksbureau Toponderzoek. Toponderzoek hanteert bij al haar onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek. Heeft u vragen over dit initiatief, of wilt u zelf een marktonderzoek doen in Someren, dan kunt u een mail sturen naar info@tipsomeren.nl.